Aftensmad – idéer til nem og lækker hverdagsmad

Nem aftensmad - få gode idéer her!

Nogle gange vil man gerne spise noget andet, end det man plejer - uden at man har overskud til at bruge timevis i køkkenet for et godt resultat. Så her har vi samlet en masse gode opskrifter på lækker og nem aftensmad, der er lige til at gå til!

Der skal laves aftensmad hver dag, men nogle gange er man ikke i det kreative hjørne, og selvom man har alle de rigtige intentioner om god, varieret kost, så ender man ofte med at lave de samme, velkendte retter. Men bare fordi man gerne vil have variation i hverdagen, betyder det ikke, at man skal bruge mange timer i køkkenet for at kokkerere mættende måltider.

Herunder har vi samlet en masse gode opskrifter på aftensmad, der har det til fælles at de er dejligt nemme at gå til - og så smager de bare godt! Så hvis inspirationen mangler, så tag et kig på vores forslag på dejlig, nem aftnesmad - måske der er en fremtidig favorit iblandt?

Nem og lækker aftensmad

En kartoffelfrittata er en skøn ret, der mætter rigtig godt og som sikrer at du får masser af gode grøntsager. Find opskriften her.

Kartoffelfrittata

Verdens nemmeste spaghetti med kødboller

Spaghetti med kødboller er en sand aftensmadsklassiker, og dette er simpelthen den aller nemmeste måde at lave denne skønne ret på. Du skal nemlig tilberede hele retten i én gryde! Find opskriften her.

verdens nemmeste spaghetti

Bagt kartoffel med fyld

En lækker hverdagsret fyldt med hytteost, parmaskinke og grøntsager. Find opskriften her.

Bagt kartoffel med fyld

Lakselasagne med porrer

Lasagne er en børnefavorit, og en variant med laks er en virkelig nem måde at få både børn og voksne til at spise mere fisk - faktisk gør denne lækere lakselasagne det ret nemt at spise fisk de to gange om ugen, som er anbefalet! Find opskriften her.

lakselasagne

Æggekage med kartofler og bacon

Et virkelig dejligt og mættende måltid, der tager kort tid at lave! Find opskriften her.

æggekage

Hakkebøffer i rød peberfrugtsauce med persille og salatost

En ægte middagsklassiker, der her er med rigelige mængder dejlig sauce, lavet på sunde, røde peberfrugter. En god og nem hverdagsret! Find opskriften her.

Hakkebøffer

Lasagne med søde kartofler

En super skøn lasagne med masser af gode grøntsager! Find opskriften her.

lasagne

Fiskeboller i karry med æblesalat

En god og nem hverdagsret med fisk, der er en moderne og sund udgave af den kendte klassiker boller i karry. Find opskriften her.

fiskeboller i karry

Flere opskrifter på nem og lækker aftensmad til en travl hverdag - se her!

SPIS BEDRE udkommer hver måned med en masse nemme opskrifter til din hverdag. Klik her for at få bladet ind ad døren ligeså snart det udkommer!